Svindal lanserer bærekraftige moteklær

Arbeid av Good Morning Naug og Panorama Design

I samarbeid med Panorama Design lanserer alpinhelten Aksel Lund Svindal det nye og bærekraftige klesmerket «Greater Than A».

Greater Than A er et nytt norsk bærekraftig klesmerke der både navn og konsept er utviklet av Panorama Design, og ikke bare merkevareplattform og grafisk profil, men også det overordnede forretningskonseptet.

– Allerede i første møte med Aksel falt både navn og konsept på plass. Og det ble full tenning på alle plugger. Og vi bestemte oss for å lage et selskap sammen, sier Morten Fornebo i Panorama Design. 

– Det viktigste for Aksel var at merkevaren kunne stå på egne ben, og at konseptet var «større» enn ham selv, det vil si at det sto for noe mer meningsfylt enn bare å selge noen produkter ved hjelp av navnet hans. 

I tillegg til Panorama Design og Aksel Lund Svindal er tidligere sjefsdesigner hos J. Lindeberg, Jessy Heuvelink og flere personer med lang fartstid fra norske motebransje med på laget.

– Og i motsetning til det man kanskje vil tro, er ikke dette skiklær, sier Jens Petter Ring i Panorama Design.

– Vi har satt som mål å bevise at det er mulig å lage favorittplagg som både ser bra ut, og er funksjonelle uten å skade naturen. Det betyr at vi kommer til å stille spørsmål ved alle ledd i verdikjeden, og til sist utforme produkter som vi til enhver tid mener er best mulig.  Både design og kvalitet skal bidra til at klærne varer lenge, og når de til slutt en dag er utslitt er målet at hele kolleksjonen skal kunne resirkuleres eller komposteres.

Greater Than A har jobbet tett sammen med Good Morning for å utvikle kommunikasjons- og lanseringsstrategi, og selv om første kolleksjon vår/sommer18 ikke lanseres før 30. januar 2018, er man allerede i gang i sosiale medier.

Pre launch-filmen (som du kan se i mediespilleren) er utviklet av Good Morning i samarbeid med Filip Christensen i Field Productions som over lang tid har fulgt Aksel tett med kamera. 

Teamet bak Greater Than A. Fra venstre Hans Erik Syversen, Nichlas Tangen, Jens-Petter Ring, Marius Eckmann, Aksel Lund Svindal, Jessy Heuvelink, Kjersti Kviseth, Bjørn O. Svindal, Terje Strømø og Morten Fornebo. Foto Kristoffer Myhre

Teamet bak Greater Than A (f.v.): Hans Erik Syversen, Nichlas Tangen, Jens-Petter Ring, Marius Eckmann, Aksel Lund Svindal, Jessy Heuvelink, Kjersti Kviseth, Bjørn O. Svindal, Terje Strømø og Morten Fornebo. Foto Kristoffer Myhre


Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.