For Norges beste er kun det beste godt nok

Arbeid av Los & Co

I en ny kampanje for Q Sjokolademelk får Norges beste den oppmerksomheten (og sjokolademelken) de fortjener.

Det finnes mange måter å være Norges beste på. Q Sjokolademelk er for eksempel Norges beste sjokolademelk, fordi den er fersk. Andre kan være Norges raskeste mellomdistanseløper, Norges rikeste kvinne eller Norges beste sjakkspiller.

Men det finnes mange Norges beste, mange som aldri får den oppmerksomheten de fortjener. Ikke minst gjelder dette nevøer og ekskjærester. Dette har Q Meieriene grepet fatt i.

– Vi har lett med lupe etter verdige kandidater som fortjener Norges beste sjokomelk, forteller Kristine Skulstad, markedssjef i Q-meieriene. Et nitid arbeid resulterte i to kandidater fra hver kategori. Deretter fikk vi dem inn i kinosalen, lokket av gratis kinobilletter. 

Hva som deretter hendte, får du se i videospilleren. 

Filmene er laget spesielt for Facebook. Til tross for at lengden var over halvannet minutt, har over 20 prosent sett filmene i sin helhet. De to første filmene ble sendt i vår og ble delt over 3000 ganger. De to siste går på lufta nå i høst.

– Vi håper Benjamin, Sebastian, Eivind og Marius har kommet seg fra opplevelsen uten varige men og tør å oppsøke kinosalen igjen, forteller Marius Halvorsen og Karl Nystøyl, teamet bak filmene.

Det er for øvrig ikke første gangen Q-Meieriene skaper flause i kinosetet.

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.