Meget lokal Flybussen-kampanje på Tøyen

Arbeid av HEISHOLT INC

Da Flybussen åpnet ny direkterute til Oslo Lufthavn over Tøyen og Ensjø, sørget Heisholt Inc. for at lokalbefolkningen lett kunne finne frem til holdeplassene.

– Det er viktig for oss å være tydelig på at du kan sette deg på bussen i ditt lokalmiljø, og reise direkte til og fra Oslo Lufthavn uten bytter. Dette ønsker vi å minne om, på en forhåpentligvis litt sjarmerende måte. Når vi åpnet en helt ny rute, med nye holdeplasser over Tøyen og Ensjø, var det derfor naturlig å vise vei til våre holdeplasser, sier Harald Fleisje, kommersiell sjef i Norgesbuss Ekspress, som drifter Flybussen på denne ruten.

– Det var naturlig for oss å jobbe videre med illustratøren Nonsar, som brukte Flybussen som studio da vi promoterte forrige nyhet, direkteruten over Bislett. Denne gangen satt vi ikke på Flybussen og jobbet, men vandret rundt på Tøyen, Kampen og Ensjø og lagde én unik boards med lokalkart til hver lokasjon. Som vanlig i tett og godt samarbeid med JCDecaux, sier John E. Njoki og Kim Follesøy-Thuen, kreatører i Heisholt Inc.


Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.