Hundefest til folket!

Arbeid av Schjærven Reklamebyrå

Med nytt uttrykk for DOGS4All, Skandinavias største hundemesse, ønsker Norges Varemesse å gjøre det enda mer folkelig å gå på hundemesse.

Norges Varemesse er Norges største senter for messer, utstillinger og events. Hvert år arrangeres det rundt 50 messer, og en av de er Dogs4All. Hundemessa som samler hundeinteresserte fra fjern og nær.

Men det er plass til enda flere besøkende, og med hjelp av Schjærven Reklamebyrå har messen fått et nytt uttrykk som skal lage hundefest på Varemessa.

– Vi ønsker å vise at dette er en festdag for hunder og alle som elsker hund. Hundemessen er ikke bare noe sært for de spesielt interesserte, sier Emil Johansson fra Norges Varemesse.

Terskelen for å gå på hundemesse måtte senkes. 


– Vi ønsket å lage et uttrykk som viser at messen er mye mer enn velfriserte hunder og eiere med medaljer rundt halsen. Hund er ikke bare et dyr, men også et familiemedlem, sier Kei Grieg Toyomasu, kundeansvarlig hos Schjærven Reklamebyrå

Dette er det andre av flere messekonsepter som Schjærven hjelper Norges Varemesse med.

– Det er utrolig gøy å få jobbe med Norges Varemesse. Hver gang de kommer med en brief er det noe helt nytt som vi må sette oss inn. For oss er det viktig å bygge merkevaren til messen, samtidig også selge mange billetter.

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.