Hemmelig julevenn fra posten og Håndballjentene

Arbeid av Hausmann

Håndballjentene, Posten, Llowbank og Notch inviterer hele Norge til å leke Hemmelig julevenn.

I en travel førjulstid er det fint å tenke på sine medmennesker. I samarbeid med Llowbank og Notch har Håndballjentene og deres sponsor Posten Norge laget en kampanje i sosiale medier der du får, og blir, en hemmelig julevenn. 

Folk fra hele Norge melder seg på

Mange kjenner «Secret Santa» eller «Hemmelig venn» fra skolen. I leken får du utdelt en å være hemmelig venn for, og noen blir din hemmelige venn. Hvem det er, er selvsagt hemmelig. Nå vil Håndballjentene og deres sponsor Posten invitere hele Norge med på leken, og Llowbank og Notch har laget en løsning for det hele på posten.no/julevenn. Etter noen dager inn i kampanjen er snart hele Norgeskartet dekket av Hemmelige julevenner. 

Etterhvert har også mediene våknet og begynt å skrive om kampanjen. 

– Det er veldig morsomt å se engasjementet, sier byråsjef Terje Banken i Llowbank. Det blir spennende å følge kampanjen frem til jul for å se all givergleden der ute. 

#julevenn

– Det handler om gleden ved å gi og å motta noe. Et hyggelig brev, kort eller gave gjør førjulstiden bedre og morsommere. Å sende en hilsen eller en gave til en ukjent venn passer julens budskap om å tenke på andre, sier pressesjef John Eckhoff i Posten. 

På emneknaggen #julevenn oppfordres alle deltakerne til å legge ut bilder av postkort, gaver og annet de gir og får fra sin hemmelige julevenn.

Vil du ha Heidi Løke, Thorir Hergeirsson som din hemmelige julevenn?

Hemmelig julevenn er en aktivisering av sponsoratet Posten har med håndballjentene. Vil du være hemmelig julevenn for kommentatorene Harald Bredeli og Bent Svele eller jentene på laget? Her er det bare for ivrige håndballfans og andre å melde seg.

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.