Destinasjon: Bestemor

Arbeid av Geelmuyden Kiese

Avinor spurte følgerne sine om hvem som gledet seg til et etterlengtet gjensyn denne julen. Resultatet ble en rørende historie om reisen hjem til bestemor.

Som en del av konseptet «Reisen til julestemningen» ville Avinor gjøre ekstra stas på en utvalgt reisende i år. I en video de fikk tilsendt, fortalte Aurora om det rørende forholdet til sin bestemor, og at kjærligheten til både henne og landsdelen hadde resultert i tatoveringen «Kjærlighet i nord» på Auroras rygg, utformet med bestemorens håndskrift. 

– At historien om Aurora og bestemoren Astrid skulle dukke opp hadde vi ikke turt å drømme om, sier Ina Eldøy, merkevaresjef i Avinor. 

Sammen med Geelmuyden Kiese filmet de sykepleierstudentens reise fra Bergen til Tromsø, og bøy på en høyst personlig opplevelse. Det Aurora nemlig ikke visste, var at de hadde alliert seg med bestemoren på forhånd. På flyplassen og underveis på reisen ble Aurora møtt av små overraskelser hele veien. Resultatet ble en tre minutter lang film for sosiale medier, og en teaser for TV. 

– Gjennom historien om Auroras reise hjem til jul setter Avinor fokus på sin viktige rolle som vertskap for de reisende. Denne gangen tok vi vertskapsrollen en smule lenger enn vanlig, sier Eva Sannum, kundeansvarlig i Geelmuyden Kiese.  

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.