Apt sikter mot stjernene med Kygo-samarbeid

Arbeid av TRY Apt

Kygo Pro Line er ute med nye lydprodukter, og det er APT som står bak både kommunikasjonen og utviklingen av appen for de trådløse hodetelefonene.

Egenutviklet equalizer-app

De trådløse hodetelefonene A9/600 er en del av Kygo Pro Line. Kygo Life har også nylig lansert første versjon av en tilhørende app, Kygo Sound. Denne lar brukeren justere lydbildet selv, eller bruke Kygos egne innstillinger. 

Applikasjonen er koblet opp mot  Kygos musikalske reise, som er en viktig del av merkevaren. I stedet for å snakke om forhåndsinnstillinger, hz og khz, snakkes det om byer og deres tilsvarende stemning. Lydbildene blir dermed visuelle, som gjør at man kan gå inn i historien til Kygo, fra oppveksten i Bergen til de store gjennombruddene i New York, Ibiza, Los Angeles. Appen er gratis og finnes for både iOS og Android. 

– Tillsammans med Kygo Life har vi designat och utvecklat ett nytt sätt att uppleva musik och ljudbilder på, sier AD/Digital Designer i Apt, Nicklas Hellborg. – Den stora utmaningen var att skapa en ny ljudupplevelse för dagens målgrupp som inte har en relation till den traditionella equalisern eller hur ljud upplevs på olika spektrum. Vi utmanade oss själva med att skapa en ny musikupplevelse där användaren har full kontroll över ljudbilden, pixel för pixel, något som är unikt för detta segment, forteller Hellborg.

Kombinerer lyd og mote

– Dette er starten på noe nytt for Kygo Life, og vi gleder oss til å jobbe videre med appen og lyd-produktene. Dette er første steg i vårt samarbeid, og det kommer til å bli mer spennende arbeid framover, sier produsent i Apt, Karen Vaksdal Madsen.

– Vi er utrolig stolte over de lydproduktene vi lanserer nå etter et fantastisk teamarbeid fra mange involverte. Vi er sikre på at disse hodetelefonene vil falle i smak hos folk som er opptatt av både design og lyd, sier daglig leder i Kygo Life, Jon Inge Gullikstad.​

Appen har fått gode anmeldelser og en rekke omtaler fra både fjern og nær, eksempelvis i Billboard og lydogbilde.no.

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.