Hjem til jul på direkten

Arbeid av SMFB

Circle K og SMFB med direktesendt radiokampanje på lille julaften.

23. desember er en av årets største utfartsdager, som regel utsatt for dårlig kjørevær og alltid preget av mange bilulykker. Idet tusenvis av nordmenn satte seg i bilen for å kjøre hjem til sine kjære lille julaften 2017, startet imidlertid en høyst relevant direktesending på P4 i regi av SMFB og BådeOg. 

For å minne lytterne om å kjøre pent og ta seg en pause på Circle K, ble det sendt direkte fra hjemme hos en spent mor i Skien mens datteren hennes kjørte hjem til jul fra Stavanger. I alle reklamepauser gjennom dagen inntil datteren hadde kommet trygt hjem kunne lytterne ta del i morens venting, juleforberedelser og budskap til datteren via radioen om å ta det rolig. Fra tidlig på morgenen skapte ekstremværet Birk håpløse veiforhold i store deler av landet. Live-spottene ble lagt inntil kanalens egne oppdateringer om været og kjøreforholdene utover dagen.

– Vi ønsker å bidra med det vi kan for å gjøre trafikken tryggere. Dette ble en annerledes radiokampanje som jeg tror både de på veien som gledet seg til å komme hjem og de som gikk hjemme og ventet kunne kjenne seg igjen i, sier Johan Kraft-Johanssen, Senior Marketing Manager hos Circle K.

SMFB står bak radiostuntet i samarbeid med radiobyrået BådeOg og P4 selv.

– Lille julaften er en spesiell dag i trafikken, en fin anledning til å minne folk i bil om at det er noen der hjemme som er glad i dem og at Circle K er der for dem langs veien. Og radioen er den beste måten å nå ut til folk i bil på, sier kreatør Hans Martin Rønneseth i SMFB.

– Dette har vært et morsomt prosjekt å være med på for vår del. Et stykke nybrottsarbeid innen radioreklame som tok i bruk flatene våre på en relevant måte både for kunden og lytterne, sier sier Terje Dagestad-Larsen, salgssjef hos P4.

Du hører radiopromoen og et utvalg av spottene ved å klikke på lydsymbolene i mediespillervinduet. 

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.