TRY bistår Microsoft i skyen

Arbeid av TRY

Microsoft Norge samarbeider med TRY for å få flere norske kommuner opp i skyen.

Microsoft Norge har tatt mål av seg om å styrke satsingen på å få norske kommuner til å ta i bruk skyløsninger for å møte fremtidens behov i kommune-Norge.

– Mange er kjent med hvilke fantastiske muligheter som ligger i skyen. Trygghetsteknologi gjør det mulig for flere eldre å bo hjemme lenger, elever kan få mer tilpasset opplæring og begrensede offentlige ressurser kan brukes på en mer effektivt måte. Det gjelder bare å ta de i bruk, sier Lena Lundgreen, direktør for offentlig sektor i Microsoft Norge.

Men for å utvikle gode løsninger må ifølge Lundgreen flere kommuner innse at det første og viktigste steget er å flytte data opp i skyen. Det trengs for å få data til å virke sammen og koordinert, samt for å kunne utnytte muligheten som ligger i kunstig intelligens.

– Lagring i skyen er dessuten både sikrere og mer økonomisk lønnsom enn å ha egne serverløsninger i kjelleren, sier Lundgreen.

– Er med på å løfte Norge

Microsoft Norge har valgt TRY som kreativ og strategisk samarbeidspartner i sin kommunikasjon med kommune-Norge. En av jobbene som nå lanseres er en animasjonsfilm rettet mot kommune-Norge .

Markedsdirektør Sigrun Nilsen Rodrigues i Microsoft Norge er godt fornøyd med valget.

– TRY er et kommunikasjonshus som kombinerer strategisk forståelse med gode kreative og teknologiske miljøer. De forstår våre mål og hjelper oss å nå dem. Vi samarbeider også med DNx for å fortelle om spennende kundehistorier i offentlig og privat sektor som er muliggjort som følge av vår solide skyplattform, sier Nilsen Rodrigues. Vi ønsker gjennom denne integrerte kampanjen å vise hvordan vår teknologi er med på løfte Norge og hvordan vi kan bidra til å drive digital transformasjon i det norske samfunnet.

Rådgiver i TRY, Sindre Beyer, er stolt og ydmyk av å hjelpe Microsoft Norge med sin kommunikasjon.

– Det har vært veldig spennende å jobbe sammen med ett av verdens mest innovative selskaper på en jobb som handler om hvordan norske kommuner skal ta det første og mest avgjørende steget for å utvikle fremtidens velferdstjenester, sier Beyer.

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.