Peugeot lager bok – og et helt år med innhold

Arbeid av McCann Oslo

McCann og Peugeot har reist på kryss og tvers av landet for å finne kvalitet langs norske veier. Resultatet ble prosjektet OmVeier.

Sommeren 2017 dro McCann og Peugeot på kryss og tvers over hele Norge for å finne kvalitet langs norske veier. Resultatet ble et prosjekt kalt OmVeier – som nå har blitt til bok, annonser og innhold til sosiale medier. OmVeier er et knippe destinasjoner, fra Sørlandet til nord for Nordkapp, med tips for opplevelser som eksemplifiserer kvaliteten og frihetsfølelsen av å kjøre en Peugeot.

Det var fotografen Sverre Hjørnevik og skribenten Hallgeir Opedal som fikk oppgaven med å dokumentere alle destinasjonene, og jakte på fine bilder og gode historier. De fant alt fra sagnomsuste overnattingssteder og langsomme elvecruise til gourmetmat på Finnmarksvidda og Syden i Trøndelag.

– Vi liker jo bilene våre, men vi liker aller best hva de kan gjøre for oss. Dette er en del av strategien vår hvor vi vil dyrke den frihetsfølelsen man får i en Peugeot, og samtidig knytte merkevaren nærmere det norske markedet, sier Lars Ruud, markedsdirektør Peugeot Citroën DS. 

Engasjerer kundene emosjonelt

Resultatet fra turen var hundrevis av bilder og i alt 25 inspirerende destinasjoner, som har blitt bundet sammen i til en bok som alle nye eiere av en Peugeot får med bilen. I tillegg har dette materialet blitt grunnlaget for et innholdskonsept, utarbeidet i samarbeid med Starcom, som ruller og går i annonser og på sosiale medier.  

– Dette er innhold av høy kvalitet, som både engasjerer og underholder, som vi kan bruke gjennom hele 2018. Dette føles som en moderne måte å kommunisere på, hvor vi både får styrket merkevaren og engasjert kundene våre på en mer emosjonell måte, sier Stine Hellem, markedssjef Peugeot Citroën DS.

Alle artiklene fra OmVeier er tilgjengelige på kampanjesiden, og hvis du vil ha boka så kommer den med helt gratis når du kjøper en ny Peugeot. 

 

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.