Verdensrekordforsøk: 24 festivaler på 24 timer

Arbeid av JCP PR & Advertising

OBOS arrangerer 24 minifestivaler på 24 timer over hele Oslo, sendt direkte på Facebook.

OBOS lover at det meste kan skje når de 15.-16. juni varmer opp til festivalen «Oslo Sommertid» med å arrangere 24 gratisfestivaler over hele Oslo i løpet av ett døgn.

«OBOS 24» startet i dag, fredag, 15. juni klokken 05.00 og den avsluttes 16. juni kl 04.00. I løpet av et heseblesende døgn skal altså 24 festivaler på 24 ulike steder gjennomføres.

Blant artistene som bytter på å holde 10-15 minutters konserter – som alle sendes direkte på Facebook – er OnklP, Hkeem, Eddy x Zino, Stella Mwangi og Linda Vidala.

– En by med et rikt kulturliv er et godt sted å bo, sier prosjektansvarlig i OBOS, Hege Asplund. – OBOS har lang tradisjon på å støtte kulturen. Men det er første gang vi skal lage 24 minifestivaler på 24 timer, og ikke minst direktesende det hele på Facebook. Her blir det både Bakerifestivalen og Fredagstacofestivalen, og oss bekjent blir dette en verdensrekord.

Der du minst venter det

Artistene er forberedt på at det må gå raskt unna når de skal forflytte seg mellom konsertstedene. Eddy x Zino skal spille på alle 24 stoppene, mens Hkeem kun tar en pause for å spille på en annen festival, samme kveld.

– Jeg har aldri vært med på noe sånt som dette før og gleder meg veldig. Folk bør følge med på livesendingen på Facebook, for der vil det komme mange overraskelser. Og de som bor i Oslo bør forberede seg på at vi kan dukke opp der du minst venter det, sier HKeem.

– Fansen som følger med på OBOS 24 på Facebook kan også komme med tilbakemeldinger til artistene underveis i maratonsendingen. De som følger oss i direktesendingen på Facebook kan være med å vinne billetter til Oslo Sommertid 30. juni. Hele 250 billetter vil bli delt ut i løpet av døgnet, avslutter Asplund.

– Dette er nok en av de mest spektakulære sponsoraktiveringene vi har vært med på, og definitivt en idé som ikke alle kunder hadde turt å gå for. Ekstra gøy er det at live-sendingen skal ledes av JCPerne Silje Vemøy, Christian Kruse og Torgeir Kjepso Saue, sier Kim Reksten Grønneberg som er rådgiver i JCP Nordic.

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.