Ny serie: «Norge Rund» med Humornieu

Arbeid av Los & Co

I løpet av våren har frilansere og komikere i Humornieu reist rundt i Norge med Nettbuss. Resultatet er blitt en tv-serie som ikke er en tv-serie.

Serien har fått navnet «Norge Rund» og er utviklet i samarbeid med Los & Co, hvor Marius Halvorsen og Karl Nystøyl har vært kreativt team. Hver uke blir det lagt ut nye episoder på humornieu.no. 

– Vi er vel den første enkeltstående nettplattformen i Norge som har laget et tv-program som ikke går på tv og ikke har en kanal i ryggen, forteller prosjektleder Kim Midtlie i Humornieu.

På overflaten kan «Norge Rund» minne om det kjente NRK-programmet «Norge Rundt». Men det ulmer under overflaten, ikke minst i miniserien «Hulen». Hver episode varer mellom 15-20 minutter, og er filmet i Ørsta, Grimstad, Hemsedal, Ulsteinvik og Råde. 

– I tre år har vi fulgt en klar strategi for Nettbuss express, forteller rådgiver Harald Seip i Los & Co. 

– Vi har gått bort fra tradisjonelle kampanjer og heller tatt rutenettet til Nettbuss i bruk, for å fortelle historier fra Norge utenfor storbyen på en måte som treffer en ung målgruppe. I 2016 holdt Daniel Kvammen over 50 minikonserter på stoppesteder med turneen «Express Tour». I 2017 lot vi nordmenn vise frem sine favorittsteder til flyktninger i «Vis meg Norge!».  I år ble svaret «Norge Rund» med Humornieu.

 

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.