Norges største hårdugnad!

Arbeid av Allegro

Allegro og Apollo Hårsenter-kjeden har startet Norges største hårdugnad. Fordi flott hår kan være viktig for selvbildet. Spesielt for de som har mistet det.

En kampanje som letter deg for litt hår …

… gir en storstilt dugnad som letter noen andres hverdag. Hårspesialistene hos Apollo Hårsenter-kjeden jobber daglig med å hjelpe dem som rammes av #hårtap, og vet hvor viktig flott hår er for selvbildet. Derfor var det et mål å kunne produsere enda flere spesialtilpassede parykker og hårerstatninger fremstilt av vakkert, naturlig norsk hår. For å få nok av denne verdifulle råvaren, initierte vi Norges største #hårdugnad.

Sommersveisen 2019 – en forandring med mening

Der du ser avfall på gulvet, så vi en ressurs som kunne hjulpet andre. Slik tok kampanjen Bli #HÅRDONOR form – en opplysningskampanje i regi av Apollo Hårsenter, i samarbeid med Norske frisør- og velværebedrifter (NFVB). Målet er å engasjere flere til å donere hår, slik at Apollo-hårsenterne landet over kan hjelpe enda flere som ønsker å «få håret tilbake». 

Om hårtap og hårklipp

Kampanjen har vært godt synlig i bransjeblader, for å sikre rekrutteringen til dugnaden. I tillegg er man til stede i medlemsbladet til Alopeciaforeningen. Frisører som har blitt hårdonor-salonger, har fått tilsendt kampanjemateriell som understøtter samtalen med kundene, da det å donere selvsagt er en helt frivillig handling. Det er opprettet en egen #hashtag, hvor donorer deler flittig for tiden, det er en kampanjeside på Facebook, samt en hjemmeside for dugnaden, hvor du finner nyttig informasjon om det å bli #hårdonor.

Holdningsskapende arbeid

– For oss i Allegro er det givende å kunne være med på en slik landsdekkende kampanje, med mål om å påvirke dine og mine holdninger til «annerledeshet», samt å gjøre ditt og mitt hår til en verdifull råvare fremfor avfall, fordi det kan bety mye for mang», uttaler kreatørene bak kampanjen, Guro Trevland og Marianne Rosenlund Hegg

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.