BE YOU. BE STRONG

Arbeid av Dinamo

Brettseiler Inge Kvivik er hovedpersonen i ny film fra Fisherman's Friend, basert på nytt konsept.

Fisherman's Friend har i alle år vært assosiert med sterke pastiller i ulike smaksvarianter. Det skal de fortsatt være, men de ønsker samtidig å hedre og heie på en annen form for styrke – den som handler om å være tro mot seg selv og tørre å være annerledes.

Fisherman’s Friend lanserte derfor tidligere i år sitt nye konsept «BE YOU. BE STRONG». 

– Vi blir inspirert av personer som gjør det de elsker. Derfor ville vi ikke bare snakke om viktigheten av å være seg selv, men vise frem personer som er akkurat det. Personer vi kan støtte opp under, og heie på, sier teamet hos Dinamo.

I første omgang møter vi Inge Kvivik, en ivrig windsurfer som valgte å slutte i 9-5 jobben i et reklamebyrå for å satse alt på å rydde lokale tidevannsbelter for plast og lage designobjekter av det han samler inn. Alt ble inspirert av et open source-prosjekt som har engasjert folk verden over til å bruke plasten til noe nytt.

– Fisherman's Friend har alltid stått høyt i kurs. To pastiller blå FF har vært fast aftersurf-rituale for meg helt siden tidlig på 90-tallet, så da det viste seg de hadde lyst til å fortelle historien om Sjøløve, var det derfor veldig lett for meg å svare YESS!, sier Inge.

– Å være med på denne kampanjen har vært en gøy opplevelse. Jeg opplevde å bli tatt godt vare på gjennom hele prosessen av en dedikert og proff gjeng. Å se seg selv med fullt navn på en adshel var like deler moro og absurd.

Det kommer flere filmer om andre ambassadører fremover.

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.