To grønne valg på en uke

Arbeid av Ernö

Hafslund Strøm og Ernö gir Oslo muligheten til å ta nok et grønt valg denne uka.

Oslos innbyggere våknet tirsdag opp til nyheter om den grønne brakseieren i byen. På vei til jobb ble de også møtt av mange forskjellige budskap som kommenterte valgresultatet og som oppfordret til å ta enda et grønt valg.

– Oslos innbyggere ønsker seg en enda grønnere by, og vi så en gyllen mulighet til å minne om at du kan velge å gjøre strømmen din enda grønnere også – uansett om du stemte grønt, rødt, blått eller gult under kommunevalget, sier tekstforfatter Ulrik Solum Waagsether i Ernö. 

Ideen ble unnfanget da meningsmålingene før valget ble tydelige på hvilken retning det bar. Digitale medieflater gjorde at budskapene kunne ferdigstilles tidlig om morgenen dagen etter valget, da valgresultatet i Oslo endelig var klart.

– Hafslund Strøm er en velkjent merkevare for oslofolk og vi er en samfunnsaktør som er levende opptatt av byen vår. Hos Hafslund Strøm kan du gjøre et Grønt Valg hver dag, uavhengig av hva du stemte på mandag, sier Branding & Communication Manager Morten Willumsen i Hafslund Strøm.

– Hver kunde som velger miljøproduktet Grønt Valg bidrar til bevaring av 10.000 kvm regnskog årlig og økt produksjon av fornybar strøm.  I tillegg kan kundene benytte seg av profesjonell energirådgivning tilpasset seg og sitt forbruk slik at de både sparer penger og miljøet, avslutter Willumsen.

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.