Et feilsteg kan koste livet

Arbeid av JCP PRAD

Røde Kors og Norsk Folkehjelp tar i bruk utstillingsdukker i Oslos gater for å vise skadeomfanget og historiene til noen av de som er rammet av landminer.

Oslo-konferansen for en minefri verden arrangeres i Oslo denne uken. 600 delegater fra hele verden er nå samlet i Oslo, og det ønsket Røde Kors og Norsk Folkehjelp gjøre folk oppmerksomme på. 

Uten at vi tenker over det ødelegges livene til over 7000 mennesker av landminer hvert år. I år er det seks år igjen til de 164 landene som har underskrevet «Mine Ban Treaty», skal ha endt lidelsene og dødsfallene som forårsakes av landminer. 
– Vi ville oppfordre folk til å hjelpe oss å gå i riktig retning, i retning av en verden fri for landminer. Hvis nok mennesker stiller seg bak budskapet vil det kunne påvirke politikerne til å ekspedere prosessen, og forhindre at flere unødvendige menneskeliv går tapt, forteller rådgiver Lars Eia Kirkholm hos JCP PR & Advertising.

– Her hjemme ser vi riktignok lite til skadene landminer påfører der ute. Til gjengjeld ser vi mye på hva butikkene stiller ut i vinduene sine. Derfor trakk vi utstillingsdukkene ut i Oslos-gater for å vise skadeomfanget og historiene til noen av de som er rammet. I travel gange, på vei til og fra jobb, får vi denne uken plutselig folk til å stoppe opp og tenke over at et feilsteg for mange kan koste livet, avslutter Lars.

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.