Goods designer stor merkevare for Apotek1

Arbeid av Goods

Pakningsbyrået Goods har designet signaturserien Metode fra grunnen av.

Apotek1 er Norges ledende apotekkjede med rundt 400 butikker fra Kristiansand i sør til Svalbard i nord. Med et stort nedslagsfelt var oppgaven å lage en signaturserie fra grunnen av for å samle et bredt spekter av produkter til en sammenhengene men likevel tydelig egen merkevare med problemløserprodukter.

I tett samarbeid med produktutviklere, farmasøyter og markedsførere, er merkevaren Metode designet for å fungere sømløst på tvers av fysiske butikker, e-handel og reklame.

Basert på Apotek1s lange medisinhistorie er designsystemet inspirert av modernistisk farma-design fra 50- og 60-tallet, og to-stripe-systemet fungerer som tydelig navigasjon i butikkhyller. I løpet av neste år vil serien bestå av rundt 100 produkter. De første produktkategoriene som lanseres er vitaminer & mineraler, fertilitet og spesialpleie. 

Strenge kategorikrav og allerede godt etablerte resirkuleringsløsninger for plast gjør at innovasjon i farmasikategorien er krevende. Goods og Apotek1 har allerede tatt grep for å benytte mer miljøvennlige materialer der det er mulig, men samarbeidet om mer bærekraftige løsninger vil fortsette i tett dialog fremover.

https://goods.no

 

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.