Nedtelling til Gullblyanten: Egil Alv Andreassen

Det går trått for «oljå»-industrien for tiden, så vi ba kreativ leder i Stavanger-situerte Fasett om å grave etter gull.


En selsomt truende GB-selfie: Egil Alv Andreassen

Egil Alv Andreassen er på ingen måte en gammel mann, men i tillegg til utdanningen fra Westerdals, UIO og UIB, har han en lang jobbhistorie med erfaring fra byråer som SLB, Bold/TBWA, Ogilvy & Mather og New Deal DDB. Han flyttet fra Oslo og hjem til Stavanger i 2007 og begynte som tekstforfatter i Fasett, hvor han tok over som kreativ leder året etter. Andreassen har vunnet alle valører i Gullblyanten i tillegg til internasjonale priser som New York Festivals, red dot, Epica og Cannes Lions. Han er foreløpig den eneste nordmannen som har gjennomført Cannes Creative Leadership Programme i 2011, og han tar nå en EMBA samme sted (Berlin School of Creative Leadership).

– Nå har mye blitt nevnt allerede og forhåpentligvis ikke glemt i denne nedtellingen til årets Gullblyanten, og bare så det er sagt: jeg foreslår også dem! Men jeg vil i tillegg trekke frem noen andre jobber fra siste år som jeg mener at juryene ikke bør glemme å gi et øre eller ta en grundigere titt på.

– Hahahaha! Dette er så smart, så finfint gjennomført og så utrolig morsomt at jeg ble litt sur da jeg oppdaget det. For en fantastisk julekampanje fra en husmalingprodusent! Jeg håper salget gikk strykende.


– En usedvanlig odd og fin idé som fungerer aller, aller best i radioformatet. Men der fungerer den til gjengjeld supert.
– Å rekruttere bøssebærere, eller enda verre: å forklare hvorfor Regnskogsfondet var tildelt årets TV-aksjon, og hvordan de skulle bruke midlene som ble samlet inn på andre siden av jordkloden, det er ingen enkel jobb. Denne løsningen, eller rettere sagt, produksjonen, gjør alt det for meg. Jeg skjønner hvorfor, jeg kommer inntil regnskogen og jeg vil gjerne bli med som regnskogvokter. Imponerende!Gullblyanten 2015 arrangeres 4. mars på Plaza i Oslo. Fristen for innlevering av arbeider er torsdag 28. januar. Les mer om frister og innlevering her. 


Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.