Nedtelling til Gullblyanten: Linn-Cecilie Linnemann

Byrålederen i Design Container forteller om sine favoritter fra 2015.

Kontorlandskapselfie: Linn-Cecilie Linnemann

Design Container ble startet i 2006 av Linn-Cecilie Linnemann og Michael Linnemann. Før det jobbet byrålederen med globale kunder hos Dell. Lenger tilbake studerte hun journalistikk i England, skrev bok om Christiania i København og arbeidet som matanmelder for en København-avis. 

Ved siden av byrået er hun sammen med Heidi Aven initiativtakere til www.sheconference.no, i tillegg til å være aktiv bidragsyter til Ungt Entreprenørskap via Design Container (de er jury, holder kurs og fasiliterer besøk).  


– Det har vært mye spennende å velge mellom i 2015! Blir nesten umulig å ikke nevne de nye norske passene. Elsker at nordlyset kommet fram under skanner. Soleklar vinner i år!

  • #kjærepappa for Care Norge av Schjærven Reklamebyrå i samarbeid med Tangrystan og Clockwork

– #kjærepappa er sett over syv millioner ganger. Den treffer en nerve, og er ekstremt relevant, ikke bare i Norge. Her er det mye grumsete holdninger som vises på en god og pedagogisk måte.


 – «Lyd er liv» har en sterk idé i bunnen, og formår å vise et ganske mye omtalt tema på en ny og engasjerende måte, noe som er vanskelig i seg selv.


– Profilen Anti gjorde for Barcode er veldig godt utført, sterk og konseptuell. Gleder meg til  å se hvordan det blir tatt ut i alle flater etter hvert. Her er det en god bruk av arkitektoniske linjer og et sterkt designkonsept som gir profilen mange muligheter.


Gullblyanten 2015 arrangeres 4. mars på Plaza i Oslo. Les mer om frister og innlevering her.

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.