Nedtelling til Gullblyanten: Morgenstern

Vi fortsetter Gullblyanten-nedtellingen med byrået som tok navnet sitt etter sin første kunde, Thomas Morgenstern i Tomra.

På et bittelille kontor på Grand Hotell sitter Anders, Sebastian, Bjørnar, Torkild, Ole, Mona og Philip i nystartede Morgenstern og synser om Gullblyanten.

Fra venstre: Mona Larsen, Ole Kristian Hustad (daglig leder), Sebastian Prestø, Torkild Jarnholt, Anders Muurman Holm, Bjørnar Buxrud og Philip Notland. Foto: Håkon Jørgensen

– Vi var oppe i 500 forslag til byrånavn før vi ble enige, så at vi klarte å enes om tre favoritter til Gullblyanten uten at noen ble skadet eller sa opp er et mirakel, sier Sebastian Prestø.

– To ble faktisk litt såret, men det går greit nå.

– Rim er nesten alltid en dårlig idé. Men her har faktisk Jonas [Grønnern], Lars-Kristian [Harveg] og Kavar [Singh] fått det til. Glimrende manus og nydelige bilder. Vi skulle ønske vi hadde laget denne filmen. 


– Endelig fikk noen brukt Facebook Live til noe nyttig, og gøy at SMFB får det til med et såpass gammelmodig produkt. En av oss (han tjukkeste) vurderte faktisk å dra bort, men ble for flau.


– Mange stryker på teoriprøven, så de lagde sanger av pensum for å gjøre det lettere å huske. Vi synes ideen er god, og tror denne kan bli et wildcard i flere kategorier. 


Gullblyanten 2016 arrangeres 3. mars på Radisson Blue Plaza. Innleveringsfrist for arbeider er 26. januar 2017. Les mer på gullblyanten.no

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.