Kudos fra rute Oslo-Nesodden

Stafettpinnen har havnet på Nesodden, hos Espen Vegard Dysvik Hagen. Her deler han fritt og virtuost sine reklamefavoritter med oss.

Espen Vegard Dysvik Hagen

Espen Vegard Dysvik Hagen: Bibliotekarstudent, frilanser på Nesoddparken og treklosspusser. Gikk ut fra Westerdals i 2001. Har tidligere jobbet i Dinamo, Hei!, DDB og Grey. Startet så Electricbrandy før han flyktet ut til Nesoddtangen.

– Kjære Stephan von Simson [forrige kudosstafettpinneinnehaver]. Det var da usedvanlig trivelig med en stafettpinne fra deg på en solfylt dag i september. Selvfølgelig også stas at du lurer på hvordan det går med meg og trekubbene mine. Det går veldig bra, takk. Prosjektet utvikler seg dramatisk hele tiden. Noen treklosser blir små. Andre blir litt større. Jeg er blitt veldig glad i veden fra plommetrær. Dessuten er jeg i gang med å ta store fotografier av det endelige resultatet. Det fører prosjektet i en veldig utadvendt retning. Alt i alt er det med på å gjøre meg lykkelig. 

– Nå sitter jeg på Nesoddbåten og ser byen forsvinne i det fjerne. Roen og røkelsen senker seg over passasjerene. Jeg tenker på hva som inspirerer meg, for det er vel det denne spalten handler om. Det som stimulerer en til kreativitet og gir motivasjon til å arbeide. Inspirasjon kommer fra alle andre steder enn de mest opplagte. Har allikevel valgt å ta utgangspunkt i reklamerelaterte påfunn. Når jeg nå fritt og virtuost henter frem eksempler fra egen hukommelse, blir det ikke en liste over de beste kommunikasjonsløsningene fra 1971 til i dag. Utvalget ser ut til å bli mer personlig og nordisk enn som så. Hukommelsen min lever sitt eget liv. Den har dessuten valgt å legge det frem i et system som minner om kategorier fra en reklamekonkurranse.

TV & Cinema: Hurtigruten, «Minutt for minutt», NRK (2011).

Coca Cola, «I'd Like to Teach the World to Sing», McCann-Erickson (1971).

Print: SAS Pleasure, «Du står ikke her», Leo Burnett Oslo (2001).

Benetton 1982-2000 av Oliviero Toscani (se flere bilder i mediespilleren.)

PR: Arbeiderpartiet, «Taxi Stoltenberg» Try/Apt (2013) (se i film i mediespilleren).

Radio: Schibsted Forlag, «Guinness Rekordbok» BBDO Oslo (2006)

Outdoor: Fretex, «Surprise Catwalk» Kitchen (2010) (se film i mediespilleren).

Cyber:  IKEA, «Around the world in five kitchens» Forsman & Bodenfors (2007).

Snickers, «Yu cant spell properlie wen hungry» AMV BBDO (2013).


Design: Anti Denim, «666 frames», Anti Inc (se film i mediespilleren).

Viral: The Last Exorcism, «Chatroulette» The Visionaire Group (2010).


Volvo Trucks, «The Epic Split», Forsman Bodenfors (2013).


Stillingsannonser: Tourism Queensland, «Best Job in the World», Nitro (2009).

– Det var det. Båten er fremme på Tangen brygge. Når jeg kommer hjem skal jeg kaste utfordringen 92 meter, slik at den havner hos Eskil Vincent Paus i veien nedenfor. Med litt innsats bør vi klare å holde stafettpinnen her på Nesodden et par år. Eskil er kreativ leder i Både Og Radiobyrå, noe jeg håper vil bidra til et radiofaglig fokus. Det kan jeg like. Han har dessuten fått seg katt. Noe som tar seg godt ut på internett hvis han velger å utnytte den muligheten. 

Kommentarer

Erik Heisholt

Executive Creative Director & Founder i HEISHOLT INC

5 år, 5 måneder siden

Flott og inspirerende liste. Vil bare komme med en liten rettelse. SAS-jobben 'Du står ikke her' er ikke en Kitchen-jobb, men Leo Burnett Oslo. Team: Morten Kristiansen og Katrine Bervell.

Harald Grenne

Redaktør i Kreativt Forum

5 år, 5 måneder siden

Takk, er rettet opp.

espen vegard dysvik hagen

5 år, 5 måneder siden

Jeg trodde jo også det Erik, men internettet var så overbevisende. Står oppført feil mange steder. Legger meg padde.

Odd Tystad

Reklameskiltforfatter i annen

5 år, 5 måneder siden

Husk at Haakon Dahl kjenner mange høyt oppe i internettsystemet.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.