– De erter oss alle, på beste mulige måte

Forrige gang var det POLs yngste team som hadde Kudos-stafettpinnen. De sendte den videre til et par ungsauer i ANTI.

77456 d517c original
«Mmm … träd.»

Emil Hafslund og Sondre Røe, kreativt team i ANTI.

Tekstforfatter Emil Hafslund og Art Director Sondre Røe er yngste team i ANTI, hvor de fikk jobb rett etter endt utdanning på Westerdals i 2015. Sammen har de hentet hjem priser og utmerkelser i blant annet New York Festivals, Young Lions, Best YET, Gullblyanten og Gullkalven.

– Først og fremst; Takk, Ine og Martin. Dere er irriterende flinke. Og pene. Tror ikke vi slår dere skikkelig ned i støvlene på annet enn hvem som røyker flest mentol-sigg i løpet av en helg.

Fortell om en norskprodusert jobb dere er glade i.

  • «Send én Smash! til din verste fiende» av Saatchi & Saatchi

– Vi elsker den nye Smash!-kampanjen. Så enkelt, så morsomt og så perfekt for merkevaren. Og godt. Så godt at vi har sendt én Smash! til oss selv opptil flere ganger. På forhånd unnskyld hvis det ikke er lov.


Nevn ett eller flere internasjonale arbeider dere gjerne skulle laget selv.

  • Synsam: «Bli ditt andra jag» av TBWA Stockholm
– TBWA i Sverige har gjort fantastiske kampanjer for Synsam i flere år nå. Verdt å nevne er «Svenska Astigmatiker» og «Länge leve fåfängan», men for oss er «Bli ditt andra jag» hakket bedre. Det er gøy, genialt og jævlig godt håndverk i alt fra copy til utførelse. Deiligst av alt er likevel at de erter oss alle, på beste mulige måte.


  • Apple: «Shot on iPhone» av TBWA\Media Arts Lab
– Denne er allerede en klassiker, og ikke uten grunn. I et marked hvor alle hevder å ha det beste kameraet, er det smart å holde helt kjeft og la bildene snakke.



  • Canadian Safe School Network: «Kids Read Mean Tweets» av John St, Canada

– Til slutt et eksempel på hvordan man som et brand kan hekte seg på noe kulturelt relevant uten at det fremstår verken desperat eller flaut. Tvert i mot treffer denne filmen hver eneste gang vi ser den, og får oss til å tenke at det egentlig er veldig lett å være hyggelig.


Hvem sender dere stafettpinnen videre til, og hvorfor?

– Vi gleder oss til å følge med på hva gutta i nyoppstartede Brunch lager i tiden fremover, og vil gjerne se hvilke jobber de digger.