Sikkerhet og sex

Emil Hafslund og Sondre Røe i ANTI setter sikkerhet og sex i høysetet i ukens Kudos.

Hos Anti: Emil Hafslund og Sondre Røe

– Takk for stafettpinnen, Torkel og Marcus! Dere minner oss om oss selv for 3 år siden, bortsett fra at dere er mye finkere.

Fortell om én eller flere norskproduserte jobber dere er glad i.

– Morgensterns «Sikkert nok for en Munch, sikkert nok for deg» er en veldig god idé. Og ikke minst gleder vi oss til å se hvilke andre ting Morgenstjernene finner på under Verisures nye konsept. Det blir helt, helt sikkert mye bra.

– Vi er også glad i Hausmann sin jobb «Fra 804 boktitler til én tekst» for Mammutsalget. Vi er også litt glad for at vi slapp å lage den selv.

Nevn et eller flere inspirerende internasjonale arbeider dere gjerne skulle ha lagd selv.

– Det er ikke mange vi kjenner som ser på menstruasjon som luksus, men likevel er det luksusskatt på tamponger og bind i Tyskland. Så hvorfor ikke legge tamponger inni noe som blir regnet, og skattet, som en nødvendighet - nemlig en bok? Resultatet er «The Tampon Book», to tredjedeler mindre skatt og femti milliarddeler mer oppmerksomhet.

– House of Radons «Dear Condom» er lang, vakker og lander så stødig i det mange kanskje ofte tenker er det motsatte av det en kondom gir deg - følelsen av å være fri. Se jobben i mediespilleren.

– I våre ører skal det mye til å gjøre det kortere, smartere, finere og viktigere enn Åkestam Holst gjorde i radiospoten «The voice of change» for Europride. Gull i alle kategorier, samt ærespris fra oss.

Hvem vil dere sende stafettpinnen videre til, og hvorfor?

– Vi sender pinnen videre til Mads Rønold og Øyvind Waage i Per Høj. Litt fordi de er finke, og litt fordi vi føler at denne spalten tåler litt guttastemning etter vårt utvalg.

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.