Dette er også en (slags) mening

Kunstneren Jorge Colombo står bak det nyeste omslaget til The New Yorker. Det er laget på en iPhone med applikasjonen Brushes.Her kan du lese litt mer om saken.

Og her kan du se en kort film om hvordan omslaget ble til.

Det skal være lov å vise fram fine ting, selv om forumet heter «meninger». Det betyr nemlig ikke at alt som står her må være en tung, alvorlig kronikk, basert på lesningen av flere bøker, adskillige foredrag og årevis med erfaring. Det kan være små, korte kommentarer om ting som gleder eller irriterer, eller om du har lyst til å vise frem noe fint du selv eller andre har laget.

Forumet er først og fremst laget for å brukes. Det kan muligens bli nødvendig å lage et større forum; dele det opp i flere forskjellige fora, for både det lettbente og det alvorlige. Men inntil videre er det meste legitimt, slik vi ser det.

Bare hold stilling ledig-/jobbannonsene unna. Da blir nemlig annonseselger Marianne sint som en ilder!

Kommentarer

Walter Grønli

10 år, 5 måneder siden

Hei
ja korte meldinger er bra - på den ene siden: alt for mange frustrerte copywritere, på den andre siden: slappfisker (les: katter) som bare legger inn lenker til andre blogger. Hvis du deler opp så kan du kanskje sørge for å lage en egen side for de som bare har tenkt å lenke seg videre....