Etablerer designbyrå i Bergen

Reaktor ID etablerer eget designbyrå. Reaktor Design tar mål av seg å bli ledende designmiljø på Vestlandet, med hovedleveranse innen visuell identitet og pakningsdesign.
Redaksjonen

Reaktor ID teller nå 26 ansatte i Oslo og Bergen, og med veksten har det oppstått behov for å skille ut denne typen leveranser i et eget selskap.

– Med Reaktor Design har vi samlet den ypperste designkompetansen på huset i ett miljø, som kan konsentrere seg utelukkende om sitt fagfelt, sier daglig leder Stein Opsahl i Reaktor ID.

Henter inn krefter Som eksterne forsterkninger har han hentet inn tidligere kreativ leder i Orangeriet, Baste A. Christiansen, samt senior designer Barbro Helset fra samme sted.
– Vi leverer på hele bredden innen grafisk design men har en spisset kompetanse rettet mot visuell identitet og pakningsdesign. I Bergen og på Vestlandet for øvrig har det så langt ikke vært tydelige, kvalifiserte fagmiljøer innen denne typen leveranser, og da særlig paknings- og emballasjeutvikling. Det gjør det nå, sier Opsahl.

Totalt teller Reaktor-systemet nå godt over hundre ansatte i Bergen, Oslo og Stockholm. Konsernet leverer web- og IT-systemer, kommunikasjonsløsninger og support-tjenester i Norge og utlandet.

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.