Godt med Gullfisk

Janne Lysø og Stian Johansen hentet hjem Gullfisken for «Lommeringeren». – Tøff konkurranse og utrolig moro, melder teamet fra McCann.Rørte og glade mottok temaet fra McCann applaus fra salen for seieren, en seier de slett ikke tok for gitt.
– Det var fire filmer til slutt der alle hadde et vinnerpotensiale, mener Stian Johansen.

– Jeg må si jeg synes det var mange fine filmer i år og da er det ekstra gøy å vinne, supplerer Janne Lysø.

Hva tror dere gjorde at Netcom-filmen vant til slutt?
– Det har nok noe med blandingen av humor og det gjenkjennelige, mener Stian og roser kunden for mot i prosessen.
– Vi har hatt mange bra diskusjoner med Netcom, og synes det er utrolig tøft at vi fikk til å lage en film med dialog som er ekte og ikke noe pynta på.

– Ja det krever en del guts fra kunden for at det er greit å si «Flytt den feite ræva di», mener Janne som tror nettopp den ektheten i dialogen var avgjørende for filmens popularitet. Selv hadde hun egentlig tippet at det var Hydros «Tog» som kom til å stikke av med seieren.

– Men jeg tipper at det er en film som får større utelling i Gullblyanten. Det er forsåvidt helt riktig for det er en film som er med på å flytte grenser for reklamebransjen, mener Janne. Likevel håper hun at «Lommeringeren» ikke går helt tomhendt hjem fra bransjens egen prisutdeling i februar.

– Vi får se. Tradisjonelt sett pleier ikke Gullfiskvinnere å gjøre det så bra i Gullblyanten, men jeg håper ikke at dette nærmest har blitt en regel, avslutter tekstforfatteren som åpenbart er fornøyd med en Gullfisk i første omgang.

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.