Makt anno 2008

Andreklassingene på Westerdals holder seg våkne døgnet rundt i en uke for å fortelle deg ting du ikke visste om makt.



Tekst- og art director-linjen ved Westerdals School of Communication lanserer sitt årlige magasin, Anno i dag. Tema for årets magasin er «Makt anno 2008» og magasinet kommer i første omgang i en noe interaktiv vri.

Hele døgnet
60 elever skal i løpet av tre uker undersøke hva makt er og hva makt betyr i dagens samfunn. Resultatene av undersøkelsene publiseres først på nettsiden, som åpner i da. Nettsiden vil bli oppdatert med både dagsaktuelle og langsiktige reportasjer, 24 timer i døgnet, i en hel uke. Det beste av det beste fra nettsiden blir så plukket ut, redigert og forbedret før det havner i magasinet Anno2008, som lanseres i juni.

Makt til alle
Årets tema er valgt fordi alle mennesker har et forhold til makt, enten det er makt over seg selv eller makt utenfra. Elevene skal gjennom magasinet finne ut om makt kan defineres og hvilke former for makt det finnes i samfunnet. Modige (og morsomme) eksperimenter, inngående intervjuer, avslørende fotoreportasjer og skarpe observasjoner er bare noen av metodene de vil bruke for å finne ut hva makt egentlig er anno 2008.

Følg prosjektet på www.anno2008.no.