Westerdalselever flytter London til Oslo

Årets andreklasse på Westerdals har vært i London og har blitt så inspirert at de har tatt med seg deler av byen tilbake til Oslo. Nærmere bestemt til Steen og Strøms femte etasje.

5577 b0851 original

I dag åpner en nyskapende utstilling på Steen & Strøm i Oslo. Utstillingen er et samarbeidsprosjekt mellom Westerdals School of Communication, Beefeater London Gin og Steen & Strøm.

Årets 2. klasse ved Westerdals har fått i oppdrag å flytte London til Oslo, gjennom bruk av lyd, bilde, tekst og lys. Elevene har vært på inspirasjonstur til London, hvor de blant annet har besøkt Beefeater London Gins destilleri og blitt briefet av den London-baserte designerduoen Gilles and Cecilie på Tate Modern.

Stor stas Det er i år andre gang at studenter fra Westerdals blir gitt utfordringen om å bringe London til Oslo. Under fjorårets utstilling, som ble holdt på Odeon, ble to av bildene solgt for henholdsvis 20.000 og 9000 kroner. Denne gangen er også selveste dronningen invitert til åpningen.

Utstillingen åpnes av Storbritannias ambassadør i Oslo, David Powell i dag klokken 17.00, og vil være åpen for publikum t.om. 17.april.