Nytt byrå til foreningen

Våt Drøm Reklamebyrå AS har fått godkjent sin søknad om bedriftsmedlemskap i Kreativt Forum. Dermed blir Våt Drøm det første byrået i Namsos og kun det andre i Nord-Trøndelag som får godkjent medlemskapet i foreningen.


– Vi gleder oss over å ha fått dette kvalitetsstempelet, sier byråleder Marek Grande Tachezy i Våt Drøm.
– Vi mener medlemskapet i foreningen forplikter i forhold til etiske retningslinjer og faglig kompetanse. Kreativitet og relevant kommunikasjon kan man jobbe med uavhengige av geografi. Vi ønsker å synliggjøre at selv i Nord Trøndelag finner man sterk kompetanse innenfor den utøvende kommunikasjonsfaget. Vi mener at KF-medlemskapet bidrar til dette, sier han.

Byrået tar mål av seg å utvide nettverkssamarbeidet med flere uavhengige kommunikatører, designere, programmerere, utviklere -i et større nettverk. De opplever pågang til tross for finanskrisen.
Blant byråets største kunder finner man blant annet Statskog, Namsos Storsenter AMFi, Inatur og Salsnes Filter.

- Vi ønsker Våt Drøm Reklamebyrå i Namsos hjertelig velkommen. De innehar alle nødvendige kvalifikasjoner for å bli godkjent som medlem hos oss. Det er viktig for utviklingen i regionen at byråene har den rette kompetansen, og at vi får synliggjort den verdiskapning de bidrar med for sine oppdragsgivere, sier daglig leder Sol M Olving i Kreativt Forum