Serveringskjede til Uniform

UCC har valgt Uniform Strategisk Design som sin nye partner på design og konseptutvikling.

UCC lufthavnservering (UCC) er et selskap i Umoe Restaurant Group AS (URG). URG er Norges ledende serveringskjede med en årlig omsetning på 2,6 milliarder kroner og 5000 ansatte fordelt på over 220 restauranter og cafeér. Ved siden av UCC består konsernet av selskapene Thank God It's Friday, Peppes Pizza, Burger King og Togservice.

UCC har nå valgt Uniform Strategisk Design som sin nye partner på design og konseptutvikling. I forbindelse med en reorganisering av UCC har Uniform fått oppdraget med å gi selskapet et nytt navn og en ny visuell profil.

UCC er organisert i to enheter: Én mot trafikkmarkedet, det vil si lufthavnsoperatører, NSB og andre trafikknutepunkter, og én mot kjøpesentre. UCC tilbyr gårdeiere og utleiere 29 ulike mat- og drikkekonsepter, blant annet La Baguette, Cafe Opus, Beans, Hot's, Fattigmann, Beach Club og Dattera til Hagen.

UCC samler alle sine designoppdrag og in-store kommunikasjon hos Uniform og blir en av byråets viktigste kunder. Uniform er også godt i gang med utviklingen et helt nytt serveringskonsept som skal etableres på norske flyplasser.

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.