Etablerer utviklingsmiljø

Nordialog Stavanger og Melvær Idé-entreprenør har startet teknologiselskapet Applaud. Målet er å bli «en ledende leverandør av forretningskritiske og verdiskapende applikasjoner i Norge.»Nordialog Stavanger er det ledende selskapet i Nordialog-kjeden, og en av Norges største leverandører av produktene og tjenestene til Telenor. Kommunikasjonsmiljøet i Melvær&Lien har utviklet en rekke applikasjoner, blant annet prisvinneren for Norges Expo-paviljong i Shanghai.

Samler spisskompetanse.
– Vi satser tungt med nøkkelmedarbeidere fra begge selskap, både med tanke på ren utvikling og forretningsforståelse. Hvor andre selskaper benytter seg av utviklingsmiljøer i andre land, har Applaud prisvinnende kompetanse sittende i Stavanger. I tillegg har vi tilgang på kreative krefter fra Melvær&Lien som skal bidra med dramatisering av applikasjoner, sier Karl Einar Martinsen, daglig leder i Applaud.

Forventer stor etterspørsel.
2005 etablerte Melvær&Lien teknologiselskapet Mixmaster Solutions som har utviklet den tekniske løsningen som ligger til grunn for applikasjonene fra Applaud.
– Vi skal tilby applikasjoner for smarttelefoner og lesebrett under mottoet «Proffe apps for proffe kunder». Som en av landets største forhandlere av kommunikasjonsløsninger sitter Nordialog på en enorm kundeportefølje som nettopp etterspør våre produkter, sier Martinsen.

Applaud startet formelt mandag 15. august. Selskapet deler kontorer med Melvær&Lien i Stavanger sentrum.

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.