Kutter ut «Bergen»

MK Bergen skifter navn til MK. Samtidig etablerer selskapet seg i Oslo.
– Vi har nå tatt steget opp blant de største byråene i Oslo, da er lokal tilstedeværelse også naturlig sier MK-sjef Svein Roger Selle.

MK Bergen kunne denne uken juble over sin første plassering på Kampanjes Byråfprofil. MK har til nå vært et nasjonalt utfordrerbyrå med hovedkontor utenfor Oslo. Hovedkontoret vil fortsatt være i Bergen men nå utvider altså selskapet. Samtidig forsvinner navnet som har vært det samme siden starten.

– Det er en tid for det meste. Det er med tungt hjerte vi forlater Bergen på visittkortene, men det vil alltid være i våre hjerter, sier Selle.
 
28 personer – i Bergen og Oslo.
MK skal ikke lage en egen avdeling i Oslo, men vil sette sammen team basert på kundens behov, og ikke basert på hvor byrået sitter.

– Vi ønsker å være et sterkt fagmiljø og et selskap. Vi forblir et aksjeselskap med én ledelse. Her er alle under et tak. Derfor kan vi si at vi åpner med 28 personer i Oslo, sier Selle.

Selskapet har siden 2005 vokst fra 5 til 28 ansatte, og har kunder som Q-Meieriene, Mitsubishi, O.Kavli, Chess, NextGenTel med flere.

– At vi blir lagt merke til, til tross for at vi til nå kun har vært utenfor Oslo, lover godt for etableringen i hovedstaden, avslutter Selle.

Foto: MK

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.