Clear Channel fornyer med OSL

En av Europas hurtigst voksende flyplasser forlenger avtalen med Clear Channel Norway.

Clear Channel Norway har hatt reklamekontrakten på Oslo Lufthavn siden januar 2003, og kontraktens varighet skulle avsluttes ved utgangen av dette driftsåret. Oslo Lufthavn AS har imidlertid nå valgt å forlenge avtalen med fire nye år. Den nye kontrakten varer ut driftsåret 2016.

Espen Ettre, Direktør Eiendom og Kommersiell utvikling, sier følgende om forlengelsen.

– Det bygges en utvidet terminal som ferdigstilles i 2017. I perioden frem til dette blir det mye byggearbeid. Vi ønsket å fornye kontrakten med en operatør som kjenner flyplassen i denne litt turbulente perioden. Det totalansvaret Clear Channel har utvist gjennom vår avtale i disse ni årene, har vært upåklagelig. Clear Channel har dermed gjort det lett for oss å fornye avtalen.

Oppgraderer. I forlengelse av den nye avtalen vil Clear Channel investere i en oppgradering av reklamebærere på flyplassen, noe som vil innebære avansert bruk av moderne teknologi.

– Vi kommer til å se mye spennende digital utrulling på Oslo Lufthavn, sier administrerende direktør Toivo Møller-Pettersen.

Oslo Lufthavn er en av de hurtigst voksende flyplasser i Europa. Antall passasjerer økte med 10,5 prosent i 2011. Flyplassen ble i samme periode trafikkert av over 21,1 millioner passasjerer, noe som gjør Oslo Lufthavn til Nordens nest største flyplass, etter Københavns lufthavn.

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.