Isobar-trio i internasjonal finale

Henning Gjerde, Mathias Mikkelsen og Simen Øian Gjermundsen fra Isobar skal representere Norge i finalen i Webdesign International Festival.

Trioen vant den norske kvalifiseringen og ble rangert som nummer to av over 200 lag globalt. Som konsekvens reiser de i slutten av mai til Frankrike for å konkurrere mot 11 andre lag i den internasjonale finalen under årets Webdesign International Festival (WIF).

Laget, som deltar under navnet Tomato Tomato, stakk av med seieren etter en intens 24-timers kvalifiseringsrunde som foregikk samtidig over hele verden.

– Dette var deilig! Det skal bli veldig spennende å konkurrere mot internasjonale lag og jeg tror sjansene våre er gode, sier Mathias Mikkelsen, og forklarer noe av suksessen så langt slik.

– Vi setter veldig høye krav til oss selv, og har en disiplinert tilnærming til produktutvikling som gjør at vi klarer å produsere store mengder materiale på kort tid, noe jeg tror er en grunn til at vi vant, og som vil gi oss en fordel i finalen.

24 timer. Over 200 lag på opptil fire personer fra hele verden deltok. I finalen foregår det hele på samme måte som i kvalifiseringen, hvor deltagerne har 24 timer på å løse en brief.

WIF er en internasjonal konkurranse hvor lagene skal bruke innovativ interaksjonsdesign og teknologi til å løse sosiale, økonomiske og kulturelle utfordringer i samfunnet. Festivalen ble først arrangert i 2005. To av lagmedlemmene vant den norske kvalifiseringen også forrige gang konkurransen ble arrangert. Den gang bestod laget av Henning Gjerde, Simen Øian Gjermundsen og Tom Andersson.

Unge løver. Mikkelsen og Øian Gjermundsen vant tidligere i år også den norske kvalifiseringen til Cannes Young Lions, og skal delta i finalen i Cannes i juni.

– Dette har gått over all forventning, og nå blir det to finaler på to måneder. Vi gleder oss, og håper å kunne utrette noe i Frankrike til sommeren, sier Øian Gjermundsen.

Se årets norske vinnerbidrag her.

Les mer om konkurransen her.


På bildet fra venstre: Mathias Mikkelsen, Simen Øian Gjermundsen og Henning Gjerde. Foto: Isobar.

Kommentarer

Stian Tyriberget

Art Director i Making Waves

7 år, 10 måneder siden

Grattis!!

Morten Halvorsen

Creative Director i Ming New York

7 år, 10 måneder siden

Kult konsept!

david mcinnes

Creative Director i Making Waves

7 år, 10 måneder siden

good luck boys!!

Mathias Haddal Hovet

7 år, 10 måneder siden

Gratulaisen! Flink gutter