Nominert til UK Music Awards

Reklamefilmen «Seven Vibes» for Stavanger Symfoniorkester er nominert til UK Music Awards i kategorien Best Music Ad – TV or Online.

Reklamefilmen for Stavanger Symfoniorkester konkurrerer med filmer for blant annet The Killers, Pink Floyd og Kasabian i kategorien for beste musikkreklame.

Filmen er regissert av Christian Holm-Glad og produsert av Bulldozer Film. Holm-Glad har tidligere regissert Madcons «Beggin» og Calvin Harris’ «I’m not alone». Han har også hatt TV-regi på: «Siffer», «Påpp & Råkk» og «Folkeopplysningen». I øyeblikket er han regissør for «I kveld med Ylvis».

Omvendt.
– Ganske tidlig i prosessen landet vi ideen om at vi skulle ta utgangspunkt i små musikkstykker, finne de rette musikkordene som beskrev musikken og lage bilder til dette. Egentlig motsatt av hvordan film lages vanligvis, noe jeg i og for seg er vant med fra musikkvideoer, sier Christian Holm-Glad.

– At et orkester fra Stavanger skal bli nominert til en av Englands mest prestisjefulle musikkvideopriser er jo helt sprøtt. Men det viser at kvalitet alltid selger, sier kommunikasjonssjef i Stavanger Symfoniorkester, Gaute Aadnesen.

Filmen går i høst på TV2, TV2 Nyhetskanalen og kinoene i Stavangerområdet.

Du kan også se filmen på Vimeo.


UK Music Awards blir arrangert den 8. November.

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.