«Kjære, jeg krympet byrået»

Se for deg denne fortvilte situasjonen: Du går og legger deg etter endt arbeidsdag på et av de største reklamebyråene i Norge. Når du våkner er alle kolleger vekk. Alle – bortsett fra én. Velkommen til Ida og Erlend.

Ingen prosjektledere er igjen. Ingen rådgivere. Ingen plannere. Ingen Chief Creative Officers Of Social Media. Bare Ida Monrad Haugen og Erlend Klouman Høiner. Ikke en gang i Oslo, men på bittelille Gjeving mellom Risør og Arendal.

Sommeren 2012 tenkte de «Kaffi er den nye latten», pakket og dro til Sørlandet.

Effektivt, billig og hyggelig. – Vi tok med oss tanken om at det er både enkelt, effektivt og billig for en kunde å ha to mennesker å forholde seg til. Hyggelig er det også, sier formgiver, rådgiver, prosjektleder og kantinepersonale Ida Monrad Haugen.

– Med masse byråerfaring, både med landets aller største og landets aller minste kunder, kan vi tilby det meste av det et større reklamebyrå kan tilby, sier daglig leder, AD, tekstforfatter og vaktmester Erlend Klouman Høiner.

Ida er formgiver med bakgrunn fra blant annet McCann, Hei!, Try, DDB og Ernö. Erlend er kreatør med bakgrunn fra Bates Singapore, Try og McCann. Han var også i 13 år kjent som 50 prosent av duoen Tore & Erlend.

Om den geografiske plasseringen av byrået sier de: – God kommunikasjon kjenner ingen fylkesgrenser! Dessuten har vi fått installert internett.

De oppfordrer alle til å ta en titt på sidene deres www.idaogerlend.no og www.facebook.com/IdaOgErlend.

Foto: Ida & Erlend ©

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.