Tok storeslem på Gullkalven

Særlig ett team utmerket seg på årets Gullkalven-utdeling. AD-ene Thea Charlotte Emanuelsen og Aleksander Erichsen fra Westerdals sto bak hele fem av ti finalejobber. Sammen med Martin Melvold stakk de også av med selveste Gullkalven-pokalen.

Etter å ha mottatt bronse i Gulltaggen og sølv i Gullblyanten, gikk bidraget «Dog Voyage» laget av Thea Charlotte Emanuelsen og Aleksander Erichsen helt til topps i den nasjonale studentkonkurransen for kreative fag.

– Det var like overraskende hver gang vi hørte navnene våre bli ropt opp. Utrolig uventet og morsomt at det gikk så bra. For en kveld! sier Erichsen. 

– Jeg synes det var en helt fantastisk kveld, og synes det var godt at disse to flinke ADene trengte en tekstforfatter til å vinne hele greia, legger tekstforfatterstudent og nå nylig NRK-ansatt Martin Melvold spøkefullt til.

Emanuelsen og Erichsen har hatt praksisperioden sin hos Try fra januar til mai, og er nå ansatt i reklamebyrået. 

Se casevideoen av «Dog Voyage» her:

Feststemning på Månefisken 

Gullkalven foregikk på et fullpakket Månefisken forrige onsdag, hvor 120 bidrag var slanket ned til en shortlist med konkurransens ti beste bidrag. Vertinnene var skuespillerne Kristin Jess Rodin og Veslemøy Morkrid, som for anledningen stilte i paljetter og med fullt Oscarshow. Trygve Andreas Tønnessen fra Geelmuyden.Kiese og Eva Marie Uddu fra Monster delte ut gullet på vegne av juryen, som sa dette i sin begrunnelse: 

– Vinnerjobben klarer på en uventet og sjarmerende måte å få frem de unike produktfordelene, ved hjelp av en ambassadør som vanligvis ikke er tilknyttet produktet. Juryen gratulerer og applauderer for en fantastisk fin jobb.

Her er  finalejobbene:

  • «Batteri» – Ad shell (Try), Thea Charlotte Emanuelsen, Aleksander Erichsen, Westerdals
  • «Den sterkestes rett – Norges siste viking» (Monster), Ole Andreas Finseth, Anne Marte Stange Smebye, Westerdals
  • «Wing it» (Åpen brief), Thea Charlotte Emanuelsen, Aleksander Erichsen, Westerdals
  • «Nikita – Drop in» (Geelmuyden.Kiese), Sveinung Arnestad, Pia Ølstad, Westerdals
  • «SweatBet» (Åpen brief), Thea Charlotte Emanuelsen, Aleksander Erichsen, Westerdals
  • «Imsdal – Fyll opp Norge» (Try), Jakob Tvedt Jr, Westerdals
  • «BingIt» (Åpen brief), Anders Kristoffersen, Connie Pedersen, Henrik Prestmo, NKF Trondheim
  • «Dyrevert» (Åpen brief), Thea Charlotte Emanuelsen, Aleksander Erichsen, Westerdals
  • «StrokeAlert» (Åpen brief), Sveinung Arnestad, Pia Ølstad, Westerdals

Hederlig omtale for godt design

Det var et bidrag som ble levert inn som imponerte juryen ekstra mye, og som ble honorert med en egen håndverkspris. Sasha Milic leverte inn en motion graphic og mottok for denne Hederlig omtale for godt design av juryrepresentantene Thomas Larsen Eltvik fra Anti og Marte Alstad Hansen fra Creuna. De hadde dette å si om bidraget:

– Denne jobben er et imponerende stykke håndverk. Det har en gjennomgående visuell rød tråd, og fortellerteknikken gjør at man blir interessert i historien og temaet som blir tatt opp. Juryen satt igjen måpende over at dette er en studentjobb. Arbeidet er av så høy kvalitet, at det bare hadde vært for en kunde å trykke på GO!

Se alle bidragene på gullkalven.no

Hvis du gikk glipp av utdelingen kan du se en stemningsvideo fra kvelden laget av Veronica Mike Solheim/worldofmike.no:


Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.