Massimo Leardini til Pudder Agency

Styling- og fotografbyrået Pudder Agency utvidet med fotografer for snaut ett år siden, og ifølge byrået har det gått over all forventning. Nå signerer byrået en av bautaene i norsk fotografi, Massimo Leardi.

Natur, minimalisme, nakenhet og modeller strippet for sminke er stikkord for Massimo Leardinis bilder. Kunst sier noen, mote sier andre. 

– Det er vedkommende som ser arbeidene mine som bestemmer hvilken kategori de vil plassere dem i, sier Leardini selv. 

– Vi er er alltid på jakt etter fotografer og kreative med tydelig signatur, og Pudder Agency kan på mange måter sammenlignes med en eksklusiv boutique. Alt du finner her er håndplukket med kjærlighet, slik at du har muligheten til å finne det lille ekstra du trenger for å skille deg ut i mengden. Og da er det vel ingenting som føles mer riktig enn å supplere med en fotograf som Massimo, sier daglig leder Maren Helly-Hansen Sørbye og fotografagent Hilde Holta.

Massimo LeardiniMassimo Leardini, født i 1959 i Cattolica, Italia, er selvlært og har bodd og arbeidet i Norge siden 1987. Han har portrettert kjente folk og artister som Jean Paul Gaultier, Pelè, Jens Stoltenberg, Kåre Willoch, Marie Bonnevie, Viktoria Winge, Iben M. Akerlie og Iselin Steiro. Han har jobbet med kommersielle aktører som IKEA, SAS, Telenor, Volvo, Forsvaret, Saab, Obos, Pfizer, Coca Cola, Fretex og Røde Kors, og er publisert i tidskrift som D2, Costume, Elle, Personae, Smug og Carls Cars. I tillegg har Leardini regelmessig utstillinger i inn- og utland, og gav i fjor ut sin femte fotobok «Scandinavian», på forlaget Éditions du LIC.


Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.