4 ½ med ny profil

Produksjonsselskapet lanserte nylig ny logo og nettside.

Den forrige logoen, som var spydspissen til selskapet i over 14 år, er nå erstattet med nytt design laget av Heydays, som også står for den nye nettsiden. Endringen markerer starten på en ny og spennende tid for selskapet.

– 4 ½ Reklame fikk en god start på året og stod bak filmbidraget til vinneren av månedens arbeid på KF både i januar med Forsvarets «For alt vi har. Og alt vi er», og i februar med Kreftforeningens «Krafttak mot kreft». Sistnevnte film mottok også Sølvfisken for februar. Marius Holst er regissøren bak begge filmene, forteller produsent Anja Kristiansen.

Erika Calmeyer og Matias & Mathias har det siste halvåret regissert filmer for blant annet Netcom, Jordan, DNB og Kreftforeningen, fortsetter hun.

Kommende spillefilm

4 ½ Fiksjon er i gang med produksjon av to spillefilmer, «Grand Hotel» med Arild Frölich på regi, og Sara Johnsens nye film med arbeidstittel «Rose Marie og Gartnerens Hemmelighet». Begge filmer med premiere i 2016.

Flere spennende spillefilmsprosjekter er i utvikling med støtte fra NFI, blant annet «Scandinavian Star» med Andre Øvredal på regi, «Spionen» med «Snabba Cash»-regissøren Jens Jonsson på regi og Harald Rosenløw Eeg som manusforfatter, og «Atlas» med Matias & Mathias på manus og regi. 

Pål Sletaune har to filmer i utvikling, deriblant «Smugleren» basert på forfatteren Arthur Omres liv. 

Og for første gang i selskapets historie er 4 ½ i gang med utviklingen av en TV-serie, i samarbeid med TV3; «Skinndød», skrevet av suksess-krimforfatter Thomas Enger og regissør Patrik Syversen.

fireogenhalv.no


Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.