Pils, pølser, praksisplass og jobb

Geelmuyden Kiese har det siste året vokst på kreatørsiden og har nå ansatt ytterlige et juniorkreatørteam.

Forhistorien for ansettelsen er Geelmuyden Kieses arrangement «Pils, pølser og praksisplass» på Torggata Kennelklubb høsten 2014. Her inviterte de sisteårs reklamestudenter fra Westerdals og Norges Kreative Høyskole (NKH) til en pitchkonkurranse, med praksisplass som premie. Resultatet ble teamet Mads Bergstrøm og Joachim Husby fra Westerdals, som nå har hatt en tre måneders praksis i GK.

– Ansettelsen skjer på bakgrunn av en fremragende innsats i perioden de har vært interns hos oss, med idéarbeid for mange av våre kunder. De har også opparbeidet seg en sentral posisjon i flere team på huset. Vi er veldig stolte og gleder oss over å ha sikret oss et av de råeste ferske kreatørteamene i bransjen, sier Eva Sannum, kreativ leder i GK.

Avdanka hockeyspiller og trivelig nøtteallergiker

– Vi satser på å bli et av de råeste kreative miljøene i bransjen, og vi så nå et behov for å komplettere kreatørgjengen vår. Vi ser en trend i reklamemiljøet å ansette avdanka ishockespillere. Siden vi ikke ville være noe dårligere, har vi nå ansatt Mads Bergstrøm, med bakgrunn fra Lørenskog og VIF. Allergi er også veldig i vinden, bokstavelig talt. Så vi forsterket allergikergjengen på huset med Joachim Husby, en trivelig nøtteallergiker fra Levanger. Det som er helt sinnsykt flaks er at de kan lage reklame også, sier kreatørfadderne Aron Lindegård og Julie Nord

Mads og Joachim gjør i disse dager ferdig sin bachelorgrad i Art Direction på Westerdals. De er i gang i GK for fullt fra 1. juli.


Kommentarer

aleksander Hoel

i Høyskolen Kristiania

4 år, 2 måneder siden

Grattis!

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.