Whoops, apokalypse!

Gimpville-grunnlegger Alf Løvvold har laget en treminutters fiktiv trailer for den post-apokalyptiske zombiefilmen «Dawn of the Planet of the Zombies and the Giant Killer Plants on Some Serious Acid».

Alf Løvvold har nettopp sluppet sitt personlige prosjekt «Dawn of the Planet of the Zombies and the Giant Killer Plants on Some Serious Acid» på Vimeo, noe han har jobbet med på fritiden i løpet av det siste halve året. Foreløpig har han fått svært god respons med snaut 70.000 views i løpet av 48 timer.

– Prosjektet startet rett og slett opp som forskjellige små tester for å lære nye teknikker innen VFX. Etterhvert som det tok form så jeg nytten i å kunne få noe visuellt ut av testene, og da ballet det fort på seg, forklarer Løvvold til kreativtforum.no.

– Etterhvert som prosjektet vokste i omfang formet jeg det til en slags trailer som bygger på en blanding av elementer jeg synes er visuellt intressante samt en motpart til den mer dystre siden, en uhøytelige ironisk humor med små stikk til typiske episke filmtrailere.

Etterhvert som momentet dro seg til fikk han også tilbud om å supplere prosjektet med live action-scener skutt i Sverige hos Stiller Studios, noe som hevet kvaliteten ytterligere, ifølge Løvvold.

– Ellers er dette prosjektet strengt tatt løst av én kar, noe som kanskje gjør det litt utenom det vanlige med tanke på detaljnivået, legger han beskjedent til.

Løvvold har i tillegg til alt annet også gjort lyddesign og miks på filmen.

– Målet var å få til en «cinematic look» med begrensede ressurser med hensyn til manpower og budsjett, så kort fortalt har dette vært en enorm utfordring, men også veldig lærerikt og morsomt.

Kommentarer

Markus Lind

Kreativ Leder i Something Good

3 år, 10 måneder siden

Du burde legge dette ut på Kickstarter sånn at filmen blir en realitet. Jeg punger glatt ut med litt støtte.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.