Tangram og Gullkalven samarbeider

Studentkonkurransen Gullkalven inngår samarbeid med designbyrået Tangram Design for en treårsperiode.

Ifølge Gullkalven er det lagt mye arbeid i å vurdere gode samarbeidspartnere til årets konkurranse. Nå er det klart at designbyrået Tangram Design går inn som hovedpartner over tre år. I Tangram forteller de at de er beæret over å bli spurt av den kreative studentkonkurransen. 

– Vi er begeistret over at de som jobber i Gullkalven og de som ser for seg et arbeidsliv i vår bransje, ser på oss som attraktive, sier Bente Hauge, prosjektleder hos Tangram Design. 

Skal ta konkurransen til nytt nivå

De to partene skal være gode brobyggere for studentene over i næringslivet, og er nå i gang med å utvikle prosjekter de skal jobbe sammen på. Gullkalven sitter allerede med partnere som by:Larm og Clear Channel, og forteller at de ser på Tangram Design som et svært positivt bidrag til konkurransen. 

– Med Tangrams kompetanse og engasjement vil vi sammen ta Gullkalven til et nytt nivå, mener Camilla Antoinette Bøgh og Sunniva Kviteberg, lederteam i Gullkalven.

– I Tangram snakker vi om å «think wider, closer, and younger». Et samarbeid med Gullkalven og fremtidens designere vil definitivt inspirere oss og bidra til dette, avslutter Emelie Spjuth, Design Manager og partner i Tangram Design.

Gullkalven 2016 åpner for innsending av bidrag 17. mars, og prisutdelingen foregår 13. mai.


Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.