ELLE mELLE åpner dørene for unge talenter

Sjelden regional mulighet: I juli får to utvalgte studenter innen grafisk design og reklame anledning til å erfare hvordan det er å jobbe i et kreativt miljø hos designbyrået ELLE mELLE i Ålesund.

Formålet er at studentene skal få skaffe seg erfaring innen sitt felt, samtidig som byrået vil knytte til seg dyktige studenter fra regionen. Byrået har også tidligere demonstrert sin teft for unge talenter: I fjor sommer sendte de sitt da nyeste design-tilskudd på stammen, Sunniva Grolid, til Young Lions Design i Cannes, der hun vant gull sammen med Ida Louise Andersen (SDG).

I lokalene på Skansekaia skal de to nyrekrutterte drive sitt eget byrå, med et tilbud av grafiske tjenester til bedrifter og organisasjoner, til studentpris. ELLE mELLE har siktet seg inn på unge talenter regionen som nå studerer i utlandet. Byrået ønsker å rekruttere de som har kommet langt i studiet.

– Vi ønsker å bidra til at de har Ålesund i tankene når de skal ut i arbeid etter fullført utdannelse, sier byråleder Yvonne Aarset.

– Samtidig som studentene får nyttige erfaringer innen sitt felt, er dette en gylden mulighet for de som ønsker grafisk hjelp til mindre prosjekter. Studentene vil tilby utvikling av visuell identitet for et produkt, en tjeneste eller en virksomhet. De kan også sette opp enkle hjemmesider etter mal, lage brosjyrer og utarbeide idéer til ulike arrangement, sier Aarset.

Sommeråpent

Dette blir første gangen ELLE mELLEs kontor holder åpent i sommerferien, da de ansatte tidligere har hatt ferie samtidig. I år vil en ansatt fra byrået hele tiden vil være tilgjengelig for studentene, med veiledning og støtte underveis.

Studentene skal selv eie prosjektet, som har fått navnet High July, og skal i løpet av 24 timer i juni utvikle årets visuelle profil. ELLE mELLE sier de ønsker å gjennomføre denne typen prosjekt årlig.

Aarset legger ikke skjul på at det krever en del tilrettelegging.

– Men det viktigste er at dette skal være lærerikt, utviklende og ikke minst gøy! 

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.