På Snapchat for et mer åpent og tolerant samfunn

Psykisk helse, ensomhet, mobbing og PTSD er bare noen av temaene jentene i SnapKollektivet ønsker å ta opp med ungdommen, med Snapchat som kanal.

Tidligere i år gikk 11 jenter, alle sammen bloggere, sammen for å lage en felles snapchatkonto. Inspirert av NRK-serien «Jeg mot meg» og #bakfasaden, ønsker jentene å skape en åpen og ærlig dialog med de som følger dem.

– Vi har laget et en felles snapchatkonto i håp om å inspirere til et mer åpent og tolerant samfunn. Et samfunn hvor det er greit å vise følelsene sine. Et samfunn hvor det er greit å være annerledes, være åpen om det som er vanskelig, og et samfunn hvor det å være seg selv skal være mer enn greit nok, sier Carina Behrens. Hun var første kvinne ut da SnapKollektivet gikk ble en del av offentligheten på søndag.

Snapchatkontoen skifter mellom jentene fra dag til dag, og den skal gi et personlig og nært innblikk i livene deres, med tanker, drømmer, oppturer, nedturer, utfordringer, hverdagslige sysler, men også hvordan det er å leve som ung voksen i 2016.

Se også SnapKollektivets Facebook-side.

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.