Tinder for hele familien

Datingappen Tinder lanseres for Apple TV. Livet i stua blir aldri det samme som før.

81108 63768 original
81111 6646e original
Så enkelt at selv besteforeldre forstår.

Tinder har nettopp laget en serie med filmer for å reklamere for den nye løsningen til Apple TV. Filmene tar utgangspunkt i selve funksjonaliteten, siden Tinder bortimot er som skapt for fjernkontrollen til den siste utgaven av Apple TV: Bare sveip til høyre for å like noen, eller sveip til venstre for å si pass.

Og som filmene viser: Når du gjør det med familiemedlemmer som tilskuere, får det hele en ekstra dimensjon. Hurra, Tinder er ikke lenger en alene-aktivitet, men en lek for hele familien!


– I mange tiår har TV vært sjefen i stua, og den har samlet venner og familie. Vi ville finne en kreativ måte for Tinder å bli del av dette fellesskapet, sier CMO i Tinder, Ferrell McDonald til Adweek.

– Vi ville demonstrere de mange humoristiske situasjonene som kan oppstå med Tinder for Apple TV, fra å sveipe med venner fredag kveld, til mamma som spionerer på deg på søndag.

Kanskje ikke verdens beste metode for å finne seg en ny sjelevenn, mener sikkert noen. Men i sitt presseskriv hevder Tinder det motsatte: «Menneskene som kjenner deg best har tradisjonelt den høyeste suksessraten når det gjelder å hjelpe deg med å velge partner».

Filmene er laget inhouse.