Good Morning nominert til Awwwards Site of the Year

Brandsiten til Kygo Life er nominert til Site of The Year 2016, og konkurrerer om prisen med 35 av de raffeste digitale løsningene som ble laget i fjor. Good Morning står bak løsningen.

Awwwards har som vanlig på denne tiden av året samlet de 35 beste digitale løsningene i verden, og den aller beste skal kåres 3. februar. 

I tillegg til juryens valg er det også en «People’s Choice», hvor jobben kan vinne ytterligere en pris. Kygo Life er også nominert til Developer Site of the Year, en anerkjennelse til utviklerne bak jobben. 

Se alle de nominerte her.

Merkevaren og nettstedet ble lansert i august, og satser internasjonalt med Kygo selv på eiersiden og som Creative Director. Kygolifge.com har tidligere mottat Site of Day og Developer awards på Awwwards, i tillegg til FWA of the day. Den vant også Sølvtaggen for august 2016.

Det står flere miljøer bak lanseringen av Kygo Life. Mens Good Morning har utviklet nettstedet, har Panorama Design står for den visuelle identiteten, merkvareplattform, produktdesign, emballasje og retail, Trigger har gjort PR og JCP Event hadde regien på lanseringsfesten.

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.