Flytter sammen på Tøyen

Innholdsbyrået dyson.drager og grafisk design-byrået Lid&Wiken har flyttet sammen i nyoppussede lokaler på Tøyen.

 – I dag er det historiefortelling som gjelder, men uten en god strategi og et godt konsept i bunn, kommer man ingen vei med det man har å fortelle, sier Astrid Dyson og Kjerstin Ofstad Drager, gründerne bak dyson.drager. 

De startet opp innholdsbyrået sitt i 2014, året etter at Natasha Lid Bjørdalsbakke og Eva Sætereng Wiken etablerte Lid&Wiken. L&W forteller at det nye samarbeidet gjør det lettere å hjelpe kundene med å spre budskapet sitt.

– Hos oss finner du spesialister på tekst, sosiale medier, PR, grafisk design og reklame under samme tak. Vi har vokst fra fire til ni ansatte på kort tid. I tillegg benytter vi oss av et knippe dyktige frilansere.

Ut av gründerkollektiv, inn i egne lokaler

– Det å vokse som bedrift på egenhånd kan være både vanskelig og kostbart. Å gå inn i en «forlovelsesfase» med gründere som tilbyr noe annet enn oss selv, er en fin måte å vokse på, ifølge Astrid Dyson.  

 – Vi merker effekten av å kaste idéer til hverandre over bordet, i stedet for å avtale drodlemøter. Vi spiller hverandre bedre, supplerer Eva Wiken. 

L&W og dd framhever det positive i å teste hverandres egenskaper i form av felles prosjekter og kontor. De anbefaler gründere å flytte seg ut av gründerkollektiv og inn i egne lokaler. På den måten viser man nye og gamle kunder at man står på egne ben og satser for fullt. 

Et område i endring 

Tøyen er et område i utvikling, og et populært oppholdssted for entreprenører. 

– Vi er ikke alene, Tøyen Startup Village er godt i gang med å etablere seg på Tøyensenteret. Bydelen er full av spennende impulser. Dessuten er det fordelaktig å ligge så sentralt til, nå kan kundene lett kan stikke innom om de ønsker det, med kollektivtrafikken rett utenfor døra. 

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.