Nå Talas det om Månedens arbeid i januar

Antis nylig Gullblyanten-premierte pakningsdesign for Talas æplemost vant KF-lesernes gunst i januar, og ble stemt opp som Månedens arbeid. Anorak for Rikstoto og TRY for forsvaret kom også på pallen.

I fjor på denne tiden vant Anti gull i Gullblyanten i kategori for Pakningsdesign med sitt typografi-baserte konsept for Hamar-baserte Talas Øl. I år fulgte de opp med pakningsdesign for Talas Æplemost, en jobb som forrige fredag ble premiert med Gullblyanten-diplom i samme kategori.

Og ikke nok med det: Nå har jobben også blitt premiert med Månedens arbeid her på kreativtforum.no.

På andreplass finner vi Anoraks kommunikasjonskonsept for Rikstoto-varianten Lyntoto, som på sjarmerende vis snakker til tvileren i folk. Jobben er laget sammen med produksjonsselskapet Bacon og mediebyrået Starcom. Regissørene Matias & Mathias har i denne sammenheng produsert tre filmer i Oslo og Thailand.

På tredje plass er TRYs kampanje for Forsvaret, «Noe mer enn en utdanning … » som skal rekruttere enn det som har vært tradisjonelt, men likefullt har i oppgave å finne de beste hodene i konkurranse med de beste utdanningsinstitusjonene. Denne jobben er gjort sammen med Motion Blur og regissør Kavar Singh.  

Her stemmer du på Månedens arbeid for februar. 

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.