Ny daglig leder i Grafill

Grafill har ansatt Lene Renneflott som ny daglig leder. – Det kjennes som å komme hjem, sier hun.

Lene Renneflott (45) kjenner godt til fagområdet visuell kommunikasjon fra stillinger innen kreativ bransje. 

– Det kjennes som å komme hjem, bare at nå er jeg mer moden, mer kunnskapsrik og enda mer utålmodig på å lede Grafills ambisjoner i mål enn da jeg gikk ut døra her for 15 år siden. Jeg gleder meg til å bruke hele bredden av min kompetanse som daglig leder og lover å gjøre alt jeg kan for å bidra til at Grafill leverer verdi til alle utøverne innenfor alle fagområdene vi jobber for, sier den påtroppende daglige lederen.

– Med Lene Renneflott har vi fått en målbevisst leder som vil befeste og utvikle Grafills posisjon, sier styreleder i Grafill, Cathrine Louise Finstad.

Renneflott kommer fra Universitet i Oslo, har tidligere arbeidet i Making Waves, Tarantell og Grafill, og har vært ansvarlig for utvikling av kurs og studier ved både Reaktorskolen og Norges Kreative Fagskole. Hun har bachelorgrad i kultur og samfunnsfag og mastergrader i litteraturstudier og arbeids- og organisasjonspsykologi.

Grafill er en landsdekkende interesseorganisasjon for alle som arbeider eller utdanner seg innen design og illustrasjon, og står bak konkurransen og designfestivalen Visuelt og kåringen av Årets vakreste Bøker. 


Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.