Starter byrå for startups

En trio av kreatører fra nettverket The North Alliance har slått seg sammen og startet byrået Mos, som fokuserer på å bygge merkevarer fra bunnen.

Mos består av trioen Juliane Stensrud, Helena Egeland og Line Fjærvoll, som alle kommer fra byrånettverket The North Alliance, hvor de har jobbet i henholdsvis reklamebyrået Anorak og designbyrået Bold. 

Sammen har de erfaring fra både tv- og reklamebransje, hvor de tidligere har jobbet i blant annet Nord DDB, Kitchen, Concorde TV, Mastiff og Rubicon. 

– Vi ønsker å bruke vår kompetanse på å hjelpe startups med å bygge sin merkevare fra bunn, og dermed være morgendagens kommunikasjonsstudio for morgensdagens bedrifter, sier Helena Egeland 

Med de siste års sterke vekst i den norske startup-scenen er det mye som ligger til rette for det nyoppstartede byrået Mos, mener trioen. De kan allerede skryte av å ha Mesh, Spiff og Dimension 10 på kundelisten. 

– Når så profilerte startups ønsker å jobbe sammen med oss, føler vi at vi har noe bra på gang. Det er utrolig givende å kunne bli med å bygge sterke merkevarer sammen med engasjerte gründere, sier Juliane Stensrud. 

En helt ny hverdag

Det var et stort steg å gå fra fast stilling i et etablert byrå til å selv være gründere. 

– Dette er en helt ny hverdag for oss hvor vi lærer noe nytt hver eneste dag. Det kommer nok til å være tøffe tider, men så er vi jo noen ganske tøffe damer også, sier Line Fjærvoll. 

Byrået holder til på bakkeplan i kontorer på Adamstuen.

– Kom gjerne innom på kaffeslabberas og litt uforpliktende hundekos med Pi, oppfordrer de avslutningsvis.

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.